Sivut

lauantai 20. lokakuuta 2012

Ovatko sinun kivekset jo laskeutuneet?

Eilisestä Stam1nan keikasta jäi hivenen paska maku. Herrat sinänsä olivat kyllä vireessä ja hienoa oli kuulla tällä kertaa edes astetta enemmän vanhempaakin tuotantoa, mutta olisin mieluusti kuunnellut keikan yksin, ilman niitä tuhatta muuta olentoa. Tai jos sensuuri olisi iskenyt edes sen verran, että joukon pahimmat örveltävät olisivat tukehtuneet oluseensa jo ennen keikkaa. Keikan fiilistely, hytkyminen, huutaminen ja nyrkin heiluttelu rytmissä on eri asia kuin se saatanallinen angstaus jonka vallassa kyynärpäät tekevät työtä ja päälle yritetään tunkea kuin löysä silli piukkaan reikään. Terveisiä teille pallonaamoille keiden ansiosta haisen teinihielle varmasti vielä ensi vuonna ja joiden takia kenkäni ottivat ikävästi kolhuja (ai kuinka niin olen turhamainen?!) ; minä tykkäsin Stam1nasta jo ennen kuin teillä kasvoi yksikään karva ja ennen kuin kiveksenne olivat laskeutuneet. Seuraavalle keikalle varustaudun turvakengillä ja sähköistetyllä kokoasulla. Katsotaan kellä sitten on hauskaa puolustaessaan omaa reviiriä.

Muutoin ilta sentään oli succee, joskin Morticiasta ostetun Lipparin paidan puolesta alkoi jossain siellä sinisen enkelin ja hot shotin välimailla pelottamaan, että selviytyykö tuo ihanuus mustassa pussissaan mukana kulkien koskaan kotiin asti? Selvisi se, kuten minä itsekin.

Huomenna on pakko ryhdistäytyä. Viikon seikkailut ja tapahtumat näkyvät liian selkeästi lattialla olevista vaateröykkiöistä ja jokapuolella vastaan kävelevistä tölkeistä ja laseista. Ei tarvitse olla Sherlock tajutakseen että vapaalla on oltu. Huh, onneksi kohta pääsee taas töihin lepäämään...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sana on vapaa, kerro minulle ajatus tai kaksi :)