Sivut

torstai 8. marraskuuta 2012

Pvc-unelmia

Pari viikkoa sitten unettomana yönä sain vision hienosta pvc-hameesta, jossa olisi korkea vyötärö ja nyörit ja kaikki hilavitkuttimet. Seuraavana päivänä marssin silmät unen puutteesta verestävinä Eurokankaaseen, ja sain kukkahattutädin mulkoilemaan itseäni punaisesta päästä mustiin maihareihin asti oudoksuvasti kun ystävälliseen sävyyn tiedustelin mustaa pvc:ta. Myivät perkele eioota, tästä turhautuneena ajelin kotiin ja tilasin Antishopilta pvc-lakanan. Sama kai se mistä hameensa tekee?!

Hameen suunnittelu ja ompelu näillä taidoilla oli kuin olisi laittanut keharin suunnittelemaan kuurakettia, ja erilaisista vaiheista voisi kirjoittaa täysimittaisen romaanin, kaikkine epäonnistumisineen, ja hetkistä jolloin sakset ja kankaat lensivät kaaressa ympäri olohuonetta.

Ihan ei unelmat toteutuneet, mutta sain silti hameen kursittua kasaan, tässä siitä todisteita:
Hameen etuosasta tuli turhan tylsä, mutta koska hameessa etupuolikin on, niin tässäpä siitäkin kuva:


Viime viikonloppuna vietettiin daami-porukalla epävirallisia pikkujouluja Apulannan tahtiin, ja tulevana lauantaina suuntaan katsastamaan miten Floor hoitaa homman Nightwishin kanssa. Elokuvakin kuuluu samaan pakettiin, mutta oikeastaan mitään ennakko-odotuksia ei sen suhteen ole, katsotaan mitä ovat saaneet aikaan :)

Ja sitten pari kuvailin-muuten-vaan-kuvaa, ja sen myötä hei hei :)

2 kommenttia:

  1. Minusta tuo sinun tekemä uusi pvc-hame näyttää oikein onnistuleelta kuvissa :)! Sopii päällesi ihan älyttömän hyvin! Ja oih, ihana paita sinulla tässä viimeisessä kuvassa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia :) Itseäni häiritsee se että hameen yläosa on turhan pitkä, menee siis lantiolle vaikka muka mittasin niin että jää nimenomaan vyötärölle... Mutta ehkä ensi kerralla paremmalla menestyksellä ;) . Ja kiitos, paidasta tosiaan pidän itsekin <3

      Poista

Sana on vapaa, kerro minulle ajatus tai kaksi :)