Sivut

maanantai 19. marraskuuta 2012

Wöyh, sain haasteen...

Eli ystävällisesti Ujotyrannosaurus (ujotyrannosaurus.blogspot.fi) haastoi minut, kiitoksia, tämä kostetaan. Aioin ensin vastata kaikkiin kysymyksiin pelkillä happonaama- ja persenaamahymiöillä, mutta vakavoiduin ja yritän vastata kokonaisin lausein.

"This little award is all about discovering new blogs and helping those with less than 200 followers to get regonised."

1. Each person tagget must post 11 things about themselves.2. They must also answer the 11 questionsthe 'tagger' has set for them.3. They must create 11 more questions to ask bloggers have decided to tag.4. They must then choose 11 bloggers with less than 200 followers and tag them in their post.5. These lucky bloggers must then be told.6. There's no tag backs."

Yksitoista asiaa minusta
1. Olen riippuvainen nikotiinista, kofeiinista ja Pepsi maxista. Ilman tupakkaa en näköjään osaa olla edes pahimmassa flunssassa, ja keuhkot kiittää... Ilman aamukahvia korkeintaan murahtelen ihmisille, ja muutama päivä ilman Pepsi maxia aiheuttaa päänsärkyä.
2. Minulla on ilmeisen hyvä viinapää. Saatan kyllä olla tuhannen päissäni ja tehdä hölmöyksiä, mutta en ole koskaan onnistunut juomaan itseltäni muistia vaikka toisinaan imen viinaa kuin sieni.
3. Olen äärimäisen nirso ruoan suhteen, ja vaikka suhtaudun asiaan niin että se on minun ongelmani, niin toisinaan ärsyttää suunnattomasti että se aiheuttaa ihmisissä närkästystä eivätkä ihmiset halua asiaa huomioida ruokaa laittaessaan. Sitten ihmetellään kun olen mielummin syömättä kuin että söisin lämmöllä valmistettua sienikeittoa tai fetasalaattia.
4. Olen suorasanainen sekä hyvässä että pahassa, ja ärsyynnyn suunnattomasti jos ristiriitoja ei selvitetä. Mielummin riitelen avoimesti kuin elän teennäisessä sovussa.
5. Olen huono solmimaan uusia tuttavuuksia koska a) olen toisinaan ujo uusien ihmisten seurassa b) en halua olla tunkeileva enkä siksi keksi mitään mielenkiintoista mutta neutraalia keskustelunaihetta useinkaan c) en pidä myöskään siitä jos vastapuoli on liian tunkeileva. Joskus ensikohtaamisellakin keskustelut voivat olla hyvin mielekkäitä ja luontevia, kun taas joskus karvat nousevat pystyyn toisen tullessa liian iholle.
6. Useimpien ystävieni kanssa olemme kaikki hyvin erilaisia, tyyliltämme, elämäntilanteeltamme ja luonteeltamme, ja se on rikkaus mutta aiheuttaa joskus suuresti päänvaivaa esim keikkaseuraa metsästäessäni.
7. Syön todella harvoin einesruokia. Joko kokkaan itse tai mussutan vaikka leipää ennemmin kuin syön tehdaspölylle haisevaa ja esteettisesti kuvottavaa roiskeläppää. Ja kyllä, tämä on eri asia kuin nirsous.
8. Olen muutaman viimeisen vuoden aikana muuttunut melkoisesti, sekä sisäisesti että ulkoisesti.
9. Olen 171-172cm pitkä, ja selkäni on luonnottoman pitkä suhteutettuna muuhun kroppaan. Antaisin mielelläni pituudestani pois useamman sentin, koska päätelkää itse kuinka moni prosentuaalisesti jää lyhyemmäksi kun laitan yli 10cm korot jalkoihini. Vaikka yritän olla sinut asian kanssa, saan edelleenkin kriisejä ja itkupotkuraivateita kenkiä pukiessani ja suutuspäissäni tungen jalkani matalakorkoisiin kenkiin etenkin arkena.
10. En ole koskaan asunut yksin.
11. Olen pakanakummi kahdelle naperolle, joista etenkin alle vuoden ikäinen kummipoika on minulle todella tärkeä koska samaan aikaan ennen tuon lapsen syntymää, kun sain pyynnön ryhtyä kummiksi, pappani teki kuolemaa. Elämä antaa, elämä ottaa ja elämä satuttaa.

Vastaukseni kysymyksiin:
1. Tärkein elämänohje/opetus jonka olet saanut vanhemmilta?
En rehellisyyden nimissä muista että olisin yhtäkään varsinaista elämänohjetta saanut, vanhempani ilmeisesti luottavat siihen että tiedän mitä teen :) Mutta kaipa sitten se, että teen sitten mitä tahansa, niin tiedän etteivät vanhempani ikinä hylkää.
2. Paras Robbie Williamsin biisi?
Feel, koska Vuosaarta katsoessani olen joka kerta parahtanut itkuun viimeistään lopputekstien ja kyseisen biisin aikana. Ja Flood, koska mielleyhtymä kirkkovenesoutuun. *haaveilee ensi kesästä voiton kiilto silmissä*
3. Mikä aurinkokuntamme planeetta tahtoisit olla ja miksi?
Jaa-a, en tiedä miksi minun pitäisi olla planeetta, jotka ovat tietääkseni kaikki pitkälti pyöreitä ja kuolleita? Mutta olen sitten Merkurius, koska se on lähinnä aurinkoa ja hauskan harmaankirjava.
4. Minkä kappaleen esittäisit mieluiten karaokessa?
En laula karaokea, joten ei ole tiettyä kappaletta esitettäväksi. Mutta koska kuuntelin äsken Kaija Koon "Niin kaunis on hiljaisuus" ja kappaleeseen on vahva tunneside, niin vaikka sitten se. Velvet Revolverin "Fall to Pieces" on sellainen mitä on hauska autossa luritella. Joku öriöri-biisikin olisi hauska, jos osaisin laulaa saati öristä.
5. Viehättävin vaatekappale maailmassa?
Olen tylsä, tähänkään ei ole yksiselitteistä vastausta :O ... Vaatteen viehättävyys riippuu niin paljon kantajastaan, kuinka se istuu ja kuinka se korostaa kantajassaan jotain piirrettä.
6. Tuntemuksesi juuri silloin kun joku kiilaa eteesi jonossa/ ryntää julkiseen kulkuneuvoon ennen kuin olet itse päässyt ulos?
Höyryä nousee päästä. Ensin tuijotus, sitten (oletetulle seuralleni) kovaäänistä ihmettelyä ihmisten kusipäisyydestä niin että kyseinen homepää varmasti kuulee.
7. Missä mieluiten kävelisit paljain jaloin?
Rannalla lämpöisellä ja pehmeällä hiekalla.
8. Ovatko Kekkosen silmälasit mielestäsi tyylikkäät?
Oli ne varmaan joskus.
9. Mitä mieltä olet pyhäpäivistä nyky-yhteiskunnassa?
Helvetin hyvä tekosyy ylimääräisiin vapaapäiviin tai vaihtoehtoisesti tuplapalkkaan. Bonus, vaikkei tätä kysytty: Haluan jatkaa kuusi vuotta jatkunutta perinnettä että vietän tulevankin pääsiäisen töissä.
10. Pelkäätkö itseäsi joskus?
En ole itseni takia hätänumeroon soittamassa, mutta kyllä joskus primitiivireaktiot ovat jälkikäteen ajateltuna olleet vähän huonoja... Etenkin jos tunnen itseni uhatuksi. Hyökkäys EI ole paras puolustus.
11. Seksikkäin diktaattori mielestäsi?
Asiaa tarkasteltuani, vastaan että sellaista ei ole.


Kysymykseni muille:
1. Mikä supersankari haluaisit olla ja miksi?
2. Miksi pidät blogia?
3. Ruumiinosasi josta pidät eniten?
4. Tilanne jossa menet sanattomaksi?
5. Äkkikuolema vai kuolema sairastelun kautta?
6. Tärkein asia mistä olet joutunut luopumaan? Ihmiset eivät ole asioita :)
7. Kalleinta mitä olet ostanut?
8. Sossun luukulla laiska, väkivaltainen ja juoppo suomalainen, venäläinen kuiville yrittävä narkkari, romanian lapsikerjäläinen ja elintasopakolainen somaliasta taistelevat kahdesta ylimääräisestä 1000€ kupongista, ketkä kaksi jätät ilman kuponkia?
9. Kaunein ääni maailmassa on?
10. Saat 2500€, miten käytät sen?
11. Epärealistisin unelmasi?

Nakkaan haasteen ujosti seuraaville ihmisille; Lady Satin ja Turmiottaruus

1 kommentti:

  1. Kiitos paljon haasteesta :) Teen sen pika puolin blogissani! :)

    VastaaPoista

Sana on vapaa, kerro minulle ajatus tai kaksi :)