Sivut

sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Eniten taas vituttaa kaikki!

Jos jollakulla on nyt sellainen hilpeä ja autuaan onnellinen flow, niin suosittelen että jätät seuraavan vitutus-päivityksen lukematta.

Vituttaa talvi. Vituttaa kylmyys, vituttaa pimeys, vituttaa ankeus, vituttaa lumi ja vituttaa loska. Pilkkihaalareilla ehkä voisi taistella kylmyyttä vastaan, mutta ei auta vaikka tunkisi naaman kiinni hehkulamppuun, armoton valon kaipuu silti on. Vituttaa myös se, että talvella on melkoista rulettia laittaa jalkoihinsa jotain muuta kuin maiharit, sukset tai luistimet. Ja inhoan luistelua ja hiihtoa. Viime viikolla uhmasin kaikkia sääilmiöitä laittamalla jalkoihini korolliset mokkanilkkurit. Kotoa lähtiessä sää oli suht kuiva, joten luulin selviäväni. Ja paskat; kohta tuli vettä kuin esterin perseestä, tiet oli liukkaita kuin vaseliinituubi ja siellä sitten yön pimeydessä talsin sukat märkinä. Tahdon kuivat, hiekattomat ja lumettomat tiet joilla voi kirmata piikkarit jaloissa ilman huojuvaa askelta.

Vituttaa saamattomuus. Eilen olin nukkumaan mennessäni aivan varma että tänään on pitkästä aikaa rankaise ruumista -päivä kahvakuulan parissa, mutta ehei, olen nerokkaasti keksinyt koko päivän kaikkea muuta tärkeää puuhaa. Kuten musavideot, pelailu, löhöily, syöminen ja aivoton netin selailu. Työn ja tuskan takana oli nostaa perse edes hetkeksi kuntopyörän päälle, jotta edes murto-osa joulusuklaista lähtisi liikkeelle.

Vituttaa itseään toistavat ja urpot facebook-päivitykset. Annan muutaman yleismaailmallisen esimerkin ja kuvitteelliset vastaukset joita usein mielessäni pyörittelen:
1) "Ihana aamu, murun kanssa ihana aamupala ja sitten aamulenkki ja sitten salille ja sitten olen siivonnut joka nurkan ja nyt on niin hyvä fiilis" (päivitys toistuu vähintään joka toinen päivä)
No kuule se on vitun kiva että sulla on täydellinen elämä, tuu siivoo meillekin sen sun murmelis kanssa, mä jatkan tätä laiskottelua.
2) (linkitetään yhden päivän aikana kymmenen biisiä ja kaikissa samantapainen kommentti) "Hell yeah, tää on ihan paras"   "Siis tää on ihan ykkönen"   "Vittu tää on ehkä kovin ikinä"
Voisitko opetella superlatiivit; ei voi olla kuin yksi paras, koita päättää mikä se on!
3) "Ulkona sataa lunta!"
Jos joku facebook-ystäväsi on niin sokea ettei näe sitä tuiskua tai ei osaa katsoa säätiedotuksia, hän tuskin näkee päivityksiäsikään lukea.
*Kliketi klik* päivityksesi eivät enää tunge etusivulleni.
Ja voi kyllä; tiedän että ei muitakaan aina kiinnosta omat päivitykseni :) Tehkää sama kliketi klik -liike. Se helpottaa kummasti.

Vituttaa se että tili on kuiva kuin kamelin vittu sen takia että verkkokauppoja ylläpitävät ihmiset ovat ilmeisesti hitaampia ja yksinkertaisempia kuin ameebat. Kuinka vaikeaa voi olla laskea (vaikka laskimen tai helmitaulun kanssa) palautettujen tuotteiden hinta yhteen ja näpytellä vastaava summa tilille?

Vituttaa se että Juoppohullun päiväkirja oli valkokankaalla täysi floppi. Helvetin hyvä esimerkki taas siitä miksi loistavaa kirjaa EI pitäisi suoltaa elokuvaksi.

Vituttaa se että (kaverin avustuksella) tajusin että paypal-tilisysteemit pystyy hoitamaan ilman luottokorttiakin (jollaista en siis periaatteen vuoksi omista). Tiedän mitä tapahtuu seuraavana palkkapäivänä...

Vituttaa se että värjäsin hiukset mustiksi. Olen kalpea ja turhan synkän näköinen. Olen kuitenkin varma että jos nyt samantien värinpoistojen kautta siirtyisin takaisin rakkaaseen punaiseen, olisi tuloksena palanut kalju. Toisaalta eipä tarvitsisi stressata värjäyksestä hetkeen aikaan...

Vituttaa se että itsekuri ei riitä siirtymään tupakasta sähkötupakkaan. Kesällä se onnistui, fiilis oli parempi kun keuhkot puhdistui tervasta ja veri kiersi varpaissa saakka. Kunnes repsahdin. Ja nyt se on aivan ylivoimaista taas poltella jotain mitä ei voi sytyttää eikä karistaa, ja mikä ehkä säästäisi terveyttäni.

Vituttaa yleisesti ottaen kaikki tuntemani urpot. Syökää päänne. Mutta ottakaa se pää ensin pois sieltä omasta perseestänne.
Ugh, olen puhunut!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sana on vapaa, kerro minulle ajatus tai kaksi :)