Sivut

maanantai 21. tammikuuta 2013

Paketteja ja pahoja oloja

Huhhahhei. Viime aikoina posti on toimittanut kivoja paketteja ja kauppoihinkin olen rantautunut paukkupakkasista huolimatta. On kuitenkin sangen vittumaista että töissäkin täytyy viettää aikaansa sekä päivällä että yöllä, ja uusia rättejä ehtii vain ohimennen hipelöidä kaapista arkivaatteita kaivellessa.

Jossain tunnustuksessa kerroin että viinapääni on suht' hyvä, nyt aion syödä nuo kohtalokkaat sanat. *rousk*
Darra-peikko on vieraillut parin kuukauden sisällä hävyttömän usein, vieden liikaa aikaani ja tuoden liian monia tärinöitä. Viimeisin tapaaminen tuon todeksi muuttuvan kusipäisen mielikuvitusolennon kanssa tapahtui viikonloppuna, ja todettakoon että yövuorot+väsymys+absintti+Rednex on lähes tappava yhdistelmä. Rednex jo sinällään ajaa monen ihmisen itsemurhan partaalle, mutta onpahan sekin humppasakki nyt nähty. Syy ja motivaatio täysi mysteeri. Jatkossa täytynee pysytellä turvallisemmilla vesillä, siitä pitää huolen ainakin kovaa vauhtia lähestyvä Rock-risteily sekä Slashin keikka :)

Mutta mennään asiaan! Ylemmissä kuvissa uutukainen Lip Servicen paita, sekä jööttikirpparilta löytämäni hame. Hame on kaukana omasta tyylistäni, mutta jotain hauskaa siinä jollain omituisella tavalla on.

... Ja alemmissa kuvissa Iron Fistin Rip My Heart -poposet. Nämä myös sarjassamme "en tiennyt haluavani", mutta punaiset sydämet sulattivat tiukempaan linjaan ja kapeampaan korkoon tottuneet silmäni ja jalkani, ja  joskus mieli tekee söpistellä :)4 kommenttia:

 1. Kauniita vaatteita, alun hame ja paita varsinnii ovat tosi hienoja! :) Voij, miekin haluisin nuo Rip My Heart- nilkkurit! ♥ Harmi, että Brandosilta ehti loppua silloin pienemmät koot, ennen kun ehin tilaamaan ja vielä toistamiseen. Ei varmaan auta ko tilata ulkomailta sitten. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :) Höh, se on harmillista aina kun jotain kivaa menee ohi :/ Toivottavasti kenkulit kuitenkin löytävät pian tiensä kaappiisi :) !

   Poista
 2. Ihana asukokonaisuus noissa ylemmissä kuvissa! Ja vau, mitkä kengät näissä alimmissa kuvissa <3 Tahtoo kans! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Kiitukset! Heh, kengät kyllä on omastakin mielestä kivat, siitä vaan tilailemaan ;) !

   Poista

Sana on vapaa, kerro minulle ajatus tai kaksi :)