Sivut

lauantai 23. helmikuuta 2013

Halippatsuippa!

Hetkellisestä hiljaisuudesta huolimatta elossa ollaan täällä ruudun toisella puolen :) Joitain tapahtumia ja fiiliksiä on vaan turha yrittää vangita blogikirjoitukseen, joten jutunjuurta ei ole mielessä ollut. Lisäksi olen yksinkertaisesti ollut laiska. Mutta asiaan, pikakuulumiset:

Rock-risteily tuli, oli ja meni. Viina ei meinannut nousta päähän vaan liukeni hien mukana baarin kokolattiamattoon. Suatana, ei ole Silja Europan ahtaat baaritilat tilat tarkoitettu noin tiukkoihin keikkasetteihin. Seuraavalle risteilylle täytynee varata hikipantaan kiinnitettävä propelli. Pahimpina hetkinä mielessä kävi myös että seuraavan kerran varustaudun puristavan nahkavaatetuksen sijaan jollain väljällä mammamekolla ja crocseilla... Se jääkööt kuitenkin vain ukaasiksi! Sain myös tequila-päissäni prinsessakohtauksia, joiden aikana aina oletan että palvelu on itsestäänselvyys, niin henkilökunnan kuin kanssamatkustajienkin taholta. Tungoksesta ja paskan hajusta huolimatta risteily oli jälleen kerran fantastinen, ja löysi se viinakin lopulta tiensä verenkiertooni... Muistin jopa ottaa kameran mukaan, mutta pokkarilaatu takaa sen että kuvat ovat tärähtäneitä, ja vaikkeivat olisikaan, ovat kuvattavat itse olleet sen verran tärähtäneitä että jätetään todistusaineisto mappi ööhön.

Tässä kuitenkin yksi taidonnäyte laivalta; kynsisaksien avulla limen viipalointia drinksuja varten:


Realisoin paatista myös huippuhienon oviplakaatin:
Vietin myös pitkästä aikaa rakkaan veljeni kanssa laatuaikaa keikan merkeissä; Slash osui ja upposi molempiin niin hienosti että ilta meni harvinaisen pitkän kaavan kautta. Niin pitkän, että seuraavana päivänä mietin absolutismia, mutta sekin hetkellinen tunne on luojan kiitos jo poistunut mielestäni. 

Viime aikoina on muuten darrassa soinut pääkopassa aina sama biisi:

... Karjalainen olisi kyllä voinut vähän panostaa videoon; itselläni pörrää päässä biisin tahtiin aina kaljamahainen suomalainen juntti tiukassa trikoopuvussa baarin tanssilattialla polvet notkuen.
Karvainen lapsokaiseni päätti muuttaa laatikkoon, jossa uutukaiset kenkäni hiljattain toimitettiin. Muitakin artikkeleita on taas tullut ostettua, vaihteeksi hieman arkisempiakin. Jospa joskus saan joitain niistä kuviksi asti. Ja jos tämä ostosvimma taas jatkuu tälläisenään, niin saan kohta alkaa keräilemään käpyjä että saa tulevan kattoremontin maksettua...

Diskoliskoprinsessa kuittaa :)

2 kommenttia:

  1. Mä näin sut siel risteilyl, sul oli myöhemmin kiva nahkahame pääl :) ?

    VastaaPoista

Sana on vapaa, kerro minulle ajatus tai kaksi :)