Sivut

keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Virvoin varvoin uudet kengät!

Huh hei. Viikon ainoa vapaapäivä meneillään, ja tadaa, sain vihdoinkin otettua kuveja! Tässäpä niistä pieni trio, lisää luvassa joskus...
Kuvissa näkyvä verkkobolero löysi tiensä luokseni viime kuun Rock-risteily -reissulla; reissun perinteisiin kuuluu Vieras mies (se on sitten siideri) Bruuverissa ja käynti Morticiassa. Morticiaa pitää muuten nyt kehua sen verran, että harvassa paikassa on yhtä hyvää asiakaspalvelua! Välillä sulkeutunutta otusta ahdistaa se tuputtaminen, mutta toisaalta arvostan suuresti sitä että myyjällä on jotain mitä ehdotella, ja kuuntelee jos sanon että ei. Mutta niin! Mukaan tuolta reissulta tarttui boleroinen, joka on kiva väripilkku muutoin mustassa vaatetuksessa.

Uudet kengätkin ostin, öh, ehkä viime viikolla? Perustelen hankintani: Tässä on tullut talven ja kevään aikana keikkailtua yllättävän paljon. Tykkään pukeutua keikoille näyttävämmin (niin siis meikäläinen ei kulje lähikaupassa tälläisissä reteissä), koska se jotenkin kuuluu asiaan ja on luontevaa, musiikkiin ja tapahtumaan sopivaa. Pukeutumisenkin suhteen toki on aina ongelmana se että tietää hikoilevansa kuin sika vartaassa, mutta etenkin kengät tuottavat usein ongelmia. Sitkeästi olen sinnitellyt piikkikoroissa, ja koron korkeuden arvioinut yleensä sen mukaan miten riehakkaaksi arvioin tulevan keikan. Mitä enemmän moshausta, sitä vähemmän korkoa. Mutta joka jumalan kerta olen keikan jälkeen aivan rikki ja manailen sitä miten perkeleen helppoa (miesten) on koikkelehtia tasapohjaisissa maihareissaan. Joten, päätin ostaa tolpalliset saappaat keikkarientoja varten. Vierastan tolppia, tai miksikä niitä kukakin haluaa kutsua, mutta käytännöllisyys, söpö pitsivarsi ja rusetit veivät voiton :)


Millaisissa kengissä te käytte keikoilla? Mukavuus vai ulkonäkö? Ja tungetteko koroillanne eturiviin tasapainottelemaan vai jäättekö taaemmalle?

2 kommenttia:

 1. Jälleen aivan ihania kuvia sinusta :) <3

  Joo, kuulun myös niihin, jotka pukeutuvat keikalle huomattavasti enemmän, kuin normi tilanteisiin (esim: koulu). Ja tuo kenkä juttu on ihan sama :D Voi, että jalat ovat aina ihan perhanaan kipeät monen tunnin seisokelun ja kunnon keikan jälkeen :D Mutta pakkohan ne upeat hienot kengät on pistää!!! Kyllä keikoille pitää mennä tyylillä ja sitten kärsiä loppu illasta ihan kunnolla :D.... tai sitten voisi miettiä vähän ja pistää niiden 12cm korkokenkien tilata vaikka 8cm korot :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia <3

   :D ihana kuulla että muillakin sama ongelma ja ristiriita, ja totta; korkoa pitää olla vaikka siitä sitten kärsiikin!

   Poista

Sana on vapaa, kerro minulle ajatus tai kaksi :)