Sivut

tiistai 26. maaliskuuta 2013

Will You Draw Me?

Kävin viime viikolla (taas) jatkamassa käsivarren tatuointia, joten lyhyt postaus siitä. Luulen että käsi on nyt valmis, ainakin ennen seuraavaa kertaa.


Tässäpä kuvaa tuoreeltaan, nyt on meneillään hermoja raastava kesimisvaihe, joten katsellaan parempia kuvia kun nahka on parantunut.

Tatuoinnin ottamisessa ei omasta mielestäni ole pahinta se pieni kipu; pääasiassa se tuntuu lähinnä siltä kuin kynnellä rapsuttelisi nahkaa. Ja kun kynnellä rapsuttelee nahkaa useamman tunnin, nahka on yhtäaikaa hellänä mutta turtana. Ikävintä tatuoinnin ottamisessa on se paranteluvaihe; Bepanthenia on kaikkialla! Bepanthenia vaatteissa, bepanthenia lakanoissa, bepanthenia naamassa, bepanthenia hiuksissa ja sitä rataa. Sen verran neuroottinen myöskin olen, että en halua esim hikoilulla pilata tuoretta kuvaa, joten urheilumuodot ovat rajalliset. Toisaalta helvetin hyvä tekosyy olla lähtemättä lenkille... Nukkuminen on koiran unta koska neuroottisena ihmisenä luonnollisesti myös varon nukkumasta käden päällä ja vältän tatuoinnin hinkkaamista lakanoihin. Levottomalle kääntyilijälle haastetta kerrakseen! Siinä mielessä olen ilmeisesti onnekas, että tatuointi (ei tämä eivätkä aiemmatkaan värittelyt) ei kutise eikä polttele, se on vain esteettisesti ikävän näköinen nämä pari-kolme päivää kun nahka uusiutuu. Mutta on se sen vaivan arvoista :)

Kostoksi siitä että olen viime aikoina syönyt hevosen lailla, olen myös raahannut itseni salille ja ottanut muutamat "rankaise ruumista" -sessiot. Salihommien takia perse huutaa hallelujaa ja mieli on väsynyt joten tekstiä ei enempää synny vaikka kuinka yrittäisin. Taidan kävellä jääkaapille...


"Blessed with an eye to see things as they are, will you draw me?
Up there on the wall, looking down to us all, you never saw me...
I found a pen, and I outlined a life.
You've never cried, I think I saw a tear in your eye..."
(Sonata Arctica)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sana on vapaa, kerro minulle ajatus tai kaksi :)