Sivut

keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Huora tässä terve!

Morjensta. Auringon alla on viime aikoina ollut melko tasaista menoa; töitä, ylitöitä ja nukkumista. Vapaita hetkiä olen viettänyt milloin mitenkin, edellisen päivityksen jälkeen olen muistaakseni käynyt ainakin Kaija Koon keikalla ja häröillyt siellä sun täällä enemmän tai vähemmän. Kamera on hautautunut jonnekin joten koittakaa kestää, tämä on tylsä kuvaton päivitys :) Mutta mennään asiaan!

Nyt on nimittäin niin, että otan harvoin tuntemattomien kommenteista itseeni, ja onnekseni melko harvoin kukaan sanaista arkkua avaakaan. Pari monttu auki -tapahtumaa kuitenkin nyt muistuu mieleen ja aion niistä avautua.

Taannoin kun olin veljeni kanssa aterioimassa ennen Slashin keikkaa, joku keski-ikäinen daami otti asiakseen ripittää minua. Istuttiin kaikessa rauhassa Bruuverissa syömässä, kun takaani saapuu huojuen ja humalalle haiskahtaen yllättävän siististi pukeutunut keski-ikäinen emäntä, jonka ensimmäiset sanat olivat "mikä vittu sä kuvittelet olevasi?". Ruokaani pureskellen tavailin noita sanoja ja mietin että mitä vittua? mitäs tää nyt on? Tämä daami jatkaa "sä olet nainen fucking disgusting" jolloin rakas veljeni pyytää ystävällisesti antamaan ruokarauhan. Mamma jatkaa sättimällä mm. punaisia hiuksiani, tatuointiani ja vaatetustani. Edelleen mietin että olenko mä jumalauta tietämättäni kussut sen mysleihin vai mitä helvettiä. Aikansa ripitettyään tämä pääkaupunkimme sankari ymmärsi lähteä kun 192 senttiä miehistä vihaa nousi pöydästä ylös.

Menneenä viikonloppuna hauskan illan päätteeksi Järvenpääläisessä ravitsemusliikkeessä Fridassa (niin että terveisiä vaan vitun paviaanit) poke päätti narikkajonossa toivottaa minulle mukavien illanjatkojen sijaan "sä huora voit painua ulos täältä". Että mitä vittua taas?! Voi toki olla että dementia vaivaa näinkin nuorella iällä, mutta väittäisin silti että en ole ikinä harrastanut seksiä maksua vastaan, ainakaan se ei tässä konkurssipesässäni eikä perseessäni tunnu.

Eräs herrashenkilö johon olen törmännyt about kolmesti täysin arkisesti pukeutuneena ja muistaakseni jopa ilman meikkiä, oli hiljattain käyttänyt yhteiselle tutullemme minusta nimitystä pukki. Asiaa tiedustellessani välikäsien kautta, sain kuulla että tämä urpo on tehnyt päätelmänsä facebook-päivitysteni perusteella. Hienoa, koska tyyppi ei ole (eikä tule olemaan) kaverini, ainoat julkiset facebook-juttuni ovat seuraavat profiilikuvat:
Niin että on se hienoa miten jengillä on pokkaa nimitellä tuntemattomia. Ylipäätäänkin aina kun sitä joskus harvoin panostaa omaan pukeutumiseensa, tulee helvetin jänniä katseita. Usein etenkin naisten katseista paistaa läpi se "vittu mikä huora" -asenne. En minäkään mikään pyhimys ole ja myönnän kyllä arvostelevani ihmisiä, mutta väitän että keskimääräisesti me synkempään lookkiin pukeutuvat saamme enemmän oudoksuvia katseita kuin ne pinkit bilehileet, vaikka koron korkeus ja hameen helman lyhyys olisivat aivan yks yhteen. Se että tunnen oloni kotoisammaksi mustassa, joskus kiiltävässä, ja usein saappaissa, ei edes punaisen tukkani kanssa tee minusta huoraa. Saan kapean mutta riittävän leipäni ihan yksinkertaisesti tekemällä töitä joista maksan veroa. Enkä edes kerjää huomiota pukeutumisellani, minulle sopisi oikein hyvin että kaikki juntit lopettaisivat tuijottamisen.

On kuitenkin kivojakin hetkiä, kun joku koputtaa olalleni ihan vain ilmoittaakseen että pitää tyylistäni, hiuksistani tai mistä milloinkin. Se lämmittää mieltä ja noita hetkiä on onneksi rutkasti paljon enemmän kuin kateellisten, ymmärtämättömien, suvaitsemattomien tai yksinkertaisesti erilaisten ihmisten ala-arvoisia ja turhia kommentteja. Taannoin Sakaran juhlakeikalla joku about 18v neito tuli toteamaan että ihailee tyyliäni. Kerkesin hädintuskin kiittämään hämmennykseltäni kun hän jo toivotti iloista illanjatkoa ja jatkoi matkaansa. Omasta mielestäni tuollaisia ohimennen heitettyjä kohteliaisuuksia kuulee täällä perähikiällä todella harvoin, siis en pelkästään minä itse vaan ylipäätään. Koska joku teistä on kehunut jotain tuntematonta? Virtuaalimaailmaa ei nyt lasketa, vaan ihan kasvotusten kehunut :)

Noita ikäviä kommentteja on siis vaivaiset kolme, mutta niitä on kolme liikaa. Eli älkääpä tuomitko tutustumatta. Huora kiittää ja kuittaa.

4 kommenttia:

 1. No just joo, kaikenlaisiin idiootteihin sitä ihminen törmää!>:(
  Ei kai siinä jos joku haluaa itsestään pellen tehdä..
  Muistan taannoin kun etsin duunipaikkaa itselleni, löysin erään paikan ja sovimme haastattelupäivänkin. Pari päivää myöhemmin tuli puhelu, että tämä pomo ei haluakkaan tavata minua koska olen rasisti ja minulla on erilainen elämänkatsomus kuin hänellä. Siis mitä helvettiä? Hänkin oli tehnyt omat johtopäätökset vain FB:n profiilini perusteella, oli käynyt vakoilemassa minua millainen tyyppi heille on töihin hakeutunut.
  Koomisinta tässä oli se, että pomo oli itse muka niin suvaitsevainen hippi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, kyllähän se ihmisestä itsestään kertoo paljon tuollainen pelleily :)

   Voi eih! Tuo on jo todella kurjaa jos työpaikka menee ohi :/ ! Ja todella erikoista jos tyypillä vielä on pokkaa sanoa ääneen stalkkaamalla tekemiään perusteettomia perusteita... Huh huh!

   Poista
 2. Mitä ihmettä, ootpas inhottaviin ihmisiin törmänny! :( Nuita tyyppejä kyllä näkee aina silloin tällöin, eihän kenenkään tyylistä tai ulkoisesta olemuksesta oo pakko tykätä, mutta luulisi kasvatusta olleen lapsena sen verran, ettei toisia rupea haukkumaan tai arvostelemaan ainakaan asiattomasti. Tosin tuollainen käytös kertoo vaan ihmisistä itsestään, ei taida kaikki olla kovin hyvin, jos muiden haukkumisen tarve on noin suuri. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, ja kuten sanoin, ei noita urpoja kommentteineen ole montaa tullut vastaan, joten pikkujuttu sinänsä :) Mutta huomionarvoista se, että kaikki ovat tulleet about keski-ikäisiltä, siis aikuisilta ihmisiltä, eikä näiltä nykyajan vapaan kasvatuksen tuloksilta :)

   Poista

Sana on vapaa, kerro minulle ajatus tai kaksi :)