Sivut

maanantai 27. toukokuuta 2013

Pussisiiderireissuja ja muuta joutavaa

Jumaleisson, viikon vapaat vie ihmislapsen hyvin lähelle uupumiskuolemaa! Tiistain teatteri-reissusta kirjoittelinkin jo, keskiviikkona oli kirkkovene-treenit vesisateessa, torstain kuviot meni uusiksi mutta kävin silti yhden ystävän kanssa muutamalla, perjantaina tein kuolemaa taistellessani rautalapion kanssa kun rakentelin kukkapenkin uuteen uskoon. Lauantaina sitten heräsin siihen aikaan kun PITI jo olla kaverin muuttoapuna. Se oli sitten sellainen paniikkilähtö... Muuttohommat ei todellakaan ole meikäläistä varten, joten tilanne vaati seitin ohuet päiväkännit. Helpotti kummasti kaikkien hommaa! Pikaisesti kotiin suihkuun ja vaihtamaan nuhjuiset muuttovaatteet nahkaan, ja nokka kohti Helsinkiä. Meininki oli käydä ihan vaan sivistyneesti syömässä, mutta jännästi tulee aina kaikkia muuttuvia tekijöitä ja sitä huomaa istuvansa pussikaljallasiiderillä ja lopulta rymyävänsä baareissa aamuun asti. Eilinen meni kyllä puhtaasti hyväntekeväisyyteen. Tänään sitten aktivoiduin ja siivoilin nääntymiseen asti, ja koska burgerin mässääminen ja viinalla lotraaminen toi huonon omantunnon, raahauduin jopa salille. Luojan kiitos huomenna pääsee taas viikoksi töihin lepäämään...

Tässäpä kuvasaldoa menneeltä viikolta:

 Käytiin Stone's:ssa syömässä. Jos joku haluaa syödä burgereita jotka vievät kielen mennessään, niin suosittelen suuntaamaan sinne! Ei mitään mäkkärin pakastepihvejä, vaan tuoreista raaka-aineista tehtyjä herkkuja. Lisäksi kyseisessä ravintelissa on meneillään jotkut siideriviikot, joiden kunniaksi siiderivalikoima on tavallistakin laajempi. Possu otti possu-siiderin, njam njam!


Turha kuva, mutta havainnollistaa sen, että puistossa on penkkejä. Paljon mukavampi juopotella sitä pussijuomaa tuolin ja pöydän kanssa kuin kusisella nurmikolla. Lisäksi on kiva laittaa joskus tuhnuisia tilannekuvia poseerauskuvien sijaan, koska ne ovat realistisempia :)


Ja kun vertaatte näitä kahta alimpaa kuvaa keskenään, näette mitä promillet tekee ihmiselle... Alempi kuva otettu ennen lähtöä, masussa vain hyvin niukasti juomaa, ylempi kuva liian monen pussijuoman jälkeen.. Mutta saatanan hauskaa oli silti!

Koska edessä on enää yksi yötyöviikko ennen Sauna Open Airia, saanee jo alkaa laskemaan päiviä että pääsee taas murujen kanssa rokkaamaan?!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sana on vapaa, kerro minulle ajatus tai kaksi :)