Sivut

tiistai 7. toukokuuta 2013

Uusia kolttuja

Uskomatonta! Katselin aamulla (eli normaaleiden ihmisten iltapäivällä) että jeespoks, nyt muuten tulee hyvät kuvat kun viitsin pihalle lampsia. Aurinko on valoista parhain, kerrotaan. Ensin pakoilin puolisen tuntia mehiläistä, ja lopulta otin turhautuneena pikaisesti muutaman räpsyn, vilkuillen samalla paranoidisesti että joku naapuri ihan saletisti kyylää että taas toi junttiperkele keikistelee tuolla (siksi en about ikinä ota kuvia pihalla, kun kameran edessä on ihan tarpeeksi vaikeaa jo sisällä yksinkin). Lyhyen kuvailun jälkeen pakenin sisätiloihin, ja katsoin kuvat läpi. Ei kehari sentään, vain minä onnistun kusemaan kuvat niin että valoa ja varjoa tulee aivan vääristä kulmista, naama näyttää laikukkaalta rantapallolta ja silmät on sirillään siitä valoilmiön määrästä. Hienoa, tähän ei muuten moni pysty.

Mutta idea tulee ehkäpä selväksi, vaatekaapistani löytyy taas lisää kesäistä ja värikästä mustaa. Tarkemmin sanottuna bolero, ja mekko jonka pituutta saa säädettyä kolmeen eri helmapituuteen. Varsin kätevää, sanoisin.
2 kommenttia:

  1. Ihana asu, ja kauniit hihat on tuossa bolerossa! :) Onko tuo mekko muuten minkä valmistajan? En ainakaan muista nähneeni ennen, ainakaan tuon pituiselle nostetulla helmalla, mut pitkällä helmalla on tullut samantyylisiä vastaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia :) ! Vixxin:n mekko on kyseessä, EMP:lta tämän löysin :) Pisimmillään helma tosiaan on vähän yli polven, mutta en saanut siitä kunnollista kuvaa...

      Poista

Sana on vapaa, kerro minulle ajatus tai kaksi :)