Sivut

keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Vappuja kaikille

Kaikista mutkista huolimatta olen nyt melko varma siitä että selvisin vapusta ehjin nahoin. Kerronpa lyhyesti kuluneesta viikosta:Viime viikolla aloitin kauan kaipaamani yötyön. Todella tervetullutta kaikki se vapaa-aika mitä yöllisestä raatamisesta saa vastineeksi. Siinä kohtaa kun selvisi että kauan kaipaamani kattoremontti ajoittuu noiden yövuorojen kanssa samoille päiville, sain hermoromahduksen. Pakenin faijan kämpille nukkumaan, koska se nyt vaan on fakta että ihminen ei jaksa montaa vuorokautta valvoa. Siinä kohtaa kun faijan koira päätti vetää päivisin huutokonsertteja, hermoromahdus syveni. Samaan aikaan siippani makasi kotona jossain vuosisadan övereimmässä flunssassa, vaikka sen piti siivota koti vappukuntoon. Hermoromahdus syveni taas. Erehdyin yhtenä päivänä käymään kotona sen verran että katsastan onko tämä tönö vielä pystyssä ja kuinka remontti etenee. Siinä sitten silmät verestävinä tuijotin jääkaappia jonne ei valo paistanut, ja tein Nikke Knakkertonmaisen havainnon että ei muuten tule sähköä koko saatanan keittiöön. Eikä tule vieläkään, vaikka tässä on konsultoitu kaikenlaista sähkömiestä. Kattoremontti etenee silleesti että nyt ei näy televisio eikä kuulu radio, koska kaverit lähtivät vapun viettoon kesken antennihommien. Bonuksena vielä sellainen seikka tähän saatanan esikartanoa muistuttavaan viikkoon, että ajelen edelleen nastoilla, ja olen joutunut miettimään muutamat kootut selitykset siltä varalta että virkavalta joku päivä asiasta huomauttaa.

Ihan tässä itsekin hämmästelen että loppujen lopuksi vappu sujui suurinpiirtein mallikkaasti, koti saatiin näennäisen siistiksi ja jääkaappiin viritellyn jatkoroikan ansiosta sapuskatkin säilyy homehtumatta. Enkä edes oksentanut, enkä myöskään sammunut, vaikka se olisi ollut ihan odotettua näillä univeloilla. 

Tällä hetkellä hartaimpiin toiveisiin kuuluu se, että antennitaajuudet ovat perjantaihin mennessä kohdillaan koska on aika kaksiviikkoisen penkkiurheilun. Toinen harras toive on se että ensi yönä saan nukkua ilman liskoja.

Meillä siis vietettiin vappua naamiaisten merkeissä. Paikalla oli virkavallan lisäksi hippi, nunna, vanki, Jeesus, Matti Nykänen, merirosvo ja gangsteri. Huippuja asuja jengi oli kehitellyt, se lämmitti mieltä kovasti että lähes kaikki olivat panostaneet ja pukeutuneet :) Naamiaisia tai teemabileitä saisi kyllä olla useamminkin, äärimäisen vapauttavaa hullutella porukalla. Keskiaika-bileet olisi yksi haave; överihienot vaatteet ja eleganssia menoa. Ainakin ennen kuin promillet nousee...


2 kommenttia:

  1. Joo, ehdottomasti puketumispippalot on kyllä kivoja! :) Niitä on vaan niin tylsän vähän... Toi oli kyllä ihana idea: keskiaikaset bileet :D <3 Tai oih, renessansi tai barokki pippalot <3 Joo, tiputan itseni taas maan pinnalle ja mietin mitä nuo puvut maksaisivat :D

    VastaaPoista
  2. Ohhoh, ompas siellä sattunut kaikenlaista. Tsemppiä siulle kattoremppaan, ja toivottavasti saat nukkua tarpeeksi, että jaksat! :)

    VastaaPoista

Sana on vapaa, kerro minulle ajatus tai kaksi :)