Sivut

keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Senkin pervot

Aina joskus pistää silmään varsin huvittavia hakusanoja miten blogiini päädytään. Yleisimmät hakusanat kautta aikojen ovat ylivoimaisesti reisisaappaat ja pvc-hame (senkin pervot!!!), mutta tässä muutama harvinaisempi helmi viime viikoilta:

-huora illaksi
-saappaat tupakalla
-kaija koo nahkahousuissa
-kaikki vituttaa
-raisa+aine+sonata
-vituttaa
-huumorikuvia lomasta

Noita vitutuksen variaatioita on melko monia, joten mietin että pitääkö tässä nyt mennä itseensä ja a) lopettaa kiroilu b) pyrkiä olemaan ällöpositiivinen kaikessa.

Mites toi "saappaat tupakalla"? Kiinnostaisi kovasti tietää mitä sillä on haettu? Jonkinlaisia ohjeita vai täh...? Kaija Koo nyt on aika selvä tapaus, mutta sääli sitä joka on täältä toivonut löytävänsä kuvia Kaijasta :/ .
Se, mikä eniten nyt aiheutti hämmennystä ja pienen naurun pyrskähdyksen, on tuo "raisa+aine+sonata"... Jos joku Neiti Etsivä siellä nyt osaa selventää että mitäs vittua, niin palkitsen kyllä jollain papukaija-merkillä. 
Saatana! Mun piti lopettaa kiroilu!

Tässä kohtaa lienee oiva aasinsilta paneutua myös nimimerkkiini. Se on nimittäin myös sellainen mille välillä hymähtelen; blogia kun haetaan paljon mm. sanoilla "punainen skrapee", "punainenskabaree" ja "punainen skabee". Hauskoja variaatioita toki nuokin!
Mutta se Punaisen skarabeen tarkoitus:
Punainen lienee hyvin selvä; se on väri, ja se on väri mikä hiuksissani on ollut viimeiset ööh, ainakin kaksi vuotta. Punainen myös kuvastaa itselleni intohimoa. Skarabee taasen tarkoittaa pillerinpyörittäjää, joka on kovakuoriainen, sekä Egyptissä paljon käytetty amuletti ja onnen symboli. Omassa nimimerkissäni viittaan siis kovakuoriaisen sijaan lähinnä onneen, jota aina tarvitaan elämässä, mutta pillerinpyörittäjä on myös viittaus työhöni. Pillereitä tulee sairaalassa pyöriteltyä usein ihan kiitettävään tahtiin :) .Eipä tässä sitten muuta, toivotaan että kaikki tähänkin tekstiin eksyvät löytävät jostain itselleen sen huoran illaksi, punainen skarabee ei sitä iloa tarjoile :)

2 kommenttia:

 1. Voi ei oho, mäkin näköjään kirjoitin sen omaan blogiini Skabareeksi :D Let's korjataan asia.

  "Huora illaksi" on kyllä aika raffi. Mun blogiin on päädytty mm. sanoilla "lapsimissien seksikuvat". Siis mit vit..?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, sattuuhan noita virheitä :D

   Toikin on kyllä todella mielenkiintoinen hakusana! Mä niin haluaisin tietää että miten google arpoo noi hakutulokset jne :D

   Poista

Sana on vapaa, kerro minulle ajatus tai kaksi :)