Sivut

maanantai 10. kesäkuuta 2013

SOA

Näitä Sauna-päivityksiä tulee varmaankin jokaiselta bloggaajalta joka siellä on ollut, mutta koska elämässäni ei  ole muuta jännää viime aikoina tapahtunut, niin laitanpa minäkin Saunasta muutaman sanasen ja kuvasen ;)

Nelikkomme vietti Saunassa kaikki molemmat kaksi päivää. Vaikka mukana oli muutama jemmapullo, niin tunnelmaa piti silti hakea baarin kautta ennen Ratinaan rantautumista. Virhe ehkä siinä mielessä, että autossa siemailtujen sidukoiden jälkeen parit tequilat ja mansikkamargaritat nousivat salakavalasti hattuun siinä vaiheessa kun jalkauduttiin festarialueelle, joten hetkinen meni kasaillessa itseään.


Hesari oli jo Nightwishin ja muutamat muut arvioinut, joten bändeistä totean vaan lyhyesti että Nightwish toimi. Mikään festarikeikka ei ole mielestäni koskaan ollut niin hyvä kuin yksittäisten bändien omat keikat (mieluiten sisätiloissa, akustiikan ja hämärän tunnelman takia), ja tämä koskee myös em. bändiä, mutta hyvä keikka silti, Janssen näytti kotiutuneen humppatukkien joukkoon ja auringonlasku toi myös oman mukavan fiiliksen keikan seuraamiseen ja tunnelmaan :) . Stam1na ei petä koskaan, Bodom veti hienosti kuin myös Opeth ja monet muut.

Lyhyt tarina minusta ja Volbeatista: Näin Volbeatin pari vuotta sitten Provinssissa, koska se sattui esiintymään juuri ennen  System of a Downia jota odotin kuin lapsena joulua. Olisin voinut jättää Volbeatin näkemättäkin tuolloin, koska parien radiohittien perusteella olin päättänyt että bändi on aivan paska. Ne radiohitit ovat Fallen ja Radio girl, joista olen edelleen vahvasti sitä mieltä että kamalaa kuraa. Niin että en sitten ollut bändiin perehtynyt silloin paremmin. Keikan aikana kuitenkin kuulostelin että "mjooh, näillähän on ihan hyviäkin biisejä". Kotona kuulostelin enemmän ja aloin tykkäilemään. Sitten alkoi jossain vaiheessa jo vituttamaan, että on se kumma kun bändi ei nyt voi tulla Suomeen kun mäkin olen päässyt sen makuun. Nyt se sitten tuli, ja nyt mä sitten petyin. Alkoi se vinkuminen kyllästyttämään about keikan puolivälissä. Jätkä eilen veti melko vakuuttavasti pätkät Rammsteinia ja Judas Priestia, mutta silti honottaa sillä omalla soundillaan kaikki biisit alusta loppuun. Mä olisin ihan mieluusti kuullut koko loppukeikan niitä Rammstein-covereita, niissä sentään oli jotain potkua eikä sellaista lobotomia-meininkiä (mitä muuten Volbeatin uusin levy on alusta loppuun)... Että notta ei nyt tee taas hetkeen mieli kuunnella Volbeatia :)


Kaverin kanssa tuli kokeiltua myös sumopainia, kovin hehkeä olo puvussa, jonka kanssa ei pääse edes itse ylös maasta :P Arvatkaapa kauanko meidän matsi kesti niissä promilleissa... Tasapaino, mikä se on?


Sunnuntaina oli vähän väsyneempi tunnelma, mutta siitäkin selvittiin.

Tekisi kovasti mieli vedota krapulaan, että ei tarvitsisi hilautua tänään(kään) lenkille, mutta rehellisyyden nimissä on sanottava että vaikka olinkin hetkittäin maistissa viikonloppuna, niin ensimmäisiäkään krapulan oireita ei ole näkynyt. Syy lenkki-pakolle on se, että melko tarkalleen kuukauden päästä pitäisi jaksaa soutaa 60km kirkkoveneellä, ja mitä lähemmäs tuota tuomionpäivää mennään, sitä enemmän hirvittää se että kuolema korjaa allekirjoittaneen tästä elämästä jo siinä matkan puolivälissä. Ei ole meinaan lenkkeilyt tai muut kestävyys-lajit inspiroineet tänä(kään) keväänä. Salilla olen kyllä käynyt, ja -ilman mitään tarkoitusta harrastaa itsekehuskelua- oon kyllä aika jipoissa siitä että yläkropassa jopa näen (tai kuvittelen näkeväni) lihaksia! Se ei silti auta soutuhommissa maaliin asti.

Jään kuitenkin vielä hetkeksi sohvan nurkkaan miettimään sitä lenkkeilyä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sana on vapaa, kerro minulle ajatus tai kaksi :)