Sivut

tiistai 2. heinäkuuta 2013

Pikakuulumiset

Joku varastaa törkeästi kalenteristani päivät ja jäljelle jäävistä päivistä tunnit!
Luulisi, että kun on suurin piirtein joka toinen viikko vapaata, että sitä aikaa sitten jumalauta olisi, mutta kissan viikset. Olen tässä vajaat kolme kuukautta kestäneessä yötyö-putkessani tehnyt sellaisen nokkelan havainnon, että kun yhteen viikkoon mahduttaa about 80 työtuntia, niin väistämättä kaikki arkinen puuhailu jää vapaaviikoille. Yöviikoilla tulee heräiltyä klo 16, ja työmaalla pitää olla taas klo 20.00. Käytännössä katsoen siinä ehtii hieraista silmiään, juoda aamusumpit, käydä salilla tai vaihtoehtoisesti pikakahvilla jonkun luona joka kestää väsymyksestä johtuvaa kiukuttelua, ja sitten saakin jo suunnata kaupan kautta sorvin ääreen.

Hyvä puoli on se, että yön hämärinä tunteina on aikaa selailla kaikki mahdolliset virtuaaliset rättikaupat läpi. Huono puoli se, että joutuu käyttämään kaikki itsekurin rippeet ettei sitten yöllä tilaile laskulla kaikkea jännää. Löytöjä olen kuitenkin tehnyt monia, niistä koitan jotain referaattia kuvien muodossa bloggailla heti kun on aikaa keimailla kameran edessä.

Edellisen postauksen jälkeen on tullut synttärikakkuun yksi kynttilä lisää puhallettavaa. Oli meininki kasailla jotain kuvia vuosien varrelta, mutta laiskuuttani kaappasin vain facebookista pari kuvaa. Eroa tähän päivään kuvilla taitaa olla sellaiset kymmenen vuotta! *ikäkriisiikäkriisiikäkriisi*

Enon kanssa jonain jouluyönä. En sitten tiedä miten normaalia se on että jouluyönä pelataan bilistä ja luukutetaan Metallicaa. Kyllä me tota kuvaa edeltävästi ihan asiallisesti syöpöteltiin ja vietettiin sellaista lupsakkaa joulua.

Sen muistan, että tämä kuva on otettu Juhannuksena! Tuo on nimittäin rippikesänä (joskaan en rippihommia koskaan suorittanut), kun teiniangstissani kieltäydyin lähtemästä mökille viettämään Juhannusta äidin ja muun suvun kanssa. Vietin siis sen Juhannuksen kaverini kanssa Helsingin asematunnelissa. Myöhempinä vuosina lähdin erittäin mielelläni mökille aina jos en ollut töissä, kunnes mökki sitten pari kesää sitten myytiin *niisk*

Siitä päästäänkin sujuvasti tämän vuoden Juhannukseen, joka oli suureksi hämmästyksekseni vapaa. Kaupunkijuhannukseen piti saada jotain fiilistä, joten ostin takapihalle uima-altaan. Allas jäi melko vähälle käytölle, mutta ainakin olin veden äärellä... Vettä olisi ehkä kannattanut nauttia myös sisäisesti, sen sijaan että imuttelin melko laajan skaalan erilaisia drinksuja ja snapsuja kurkusta alas. Äsken tulikin jo mainio selitys sille, miksi juhannuksesta ei ole julkaisukelpoisia kuvia, mutta helvetin hauskat bileet meillä oli :)

Koska julkaisukelpoisia kuvia ei ole, julkaisen yhden epäkelvon :)

Seuraavat vapauden hetket koittivat menneenä viikonloppuna, kun into piukkana suuntasin hietsuun moshaamaan niskani kipeäksi Rammsteinin tahtiin. Helvetin hieno show, jälleen kerran. Mitäpä siitä muuta sanomaan.

Koska sateen todennäköisyys oli suuri, päätin heittäytyä viisaaksi ja puin sateenkestävät vermeet päälle. Ei sitten kyllä satanut.

Kuvassa näkyvä peeveesee-toppi ja peeveesee-hame ovat yksiä viimeaikaisia hankintoja. Yllättävää asiasta tekee sen, että löysin ne (netti)kirppareilta. Sellainen ihme tapahtuu äärimäisen harvoin. Aina kiva vaate menee ohi ennen kuin ehdin suutani aukaisemaan, tai sitten jään arpomaan sen istuvuutta ja itken myöhemmin kun en toiminut salamannopeasti. Nyt toimin, ja se kannatti :)

Vapaat oli hyvä lopettaa  tänään teräsmäisiin tunnelmiin uuden Teräsmies-elokuvan merkeissä (Man of Steel), hellyyttävä pätkä ja visuaalisesti toimiva scifi/action-pläjäytys, joskin Nolan ei nyt kyllä ihan yltänyt Batmanista tuttuihin henkeäsalpaaviin sfääreihin. Tai sitten syytän muita elokuvan tekijöitä... Oli miten oli, hyvä se silti oli :)
Huomenna vielä viimeisen yötyöviikon pariin, sitten lomille lompsis! Palaamisiin :)


4 kommenttia:

 1. Todella ihana postaus! Tätä oli todella kiva lukea :)
  Mulla on vähän sama vika nettikirpparien kanssa :D Usein ne ihanuudet ehtivät mennä ennen ku ehdin edes ajatella siirtoani :D Ja kun alkaa miettiä otanko vaiko enkö, niin siinä kohtaa varsinkin ne tuotteet on mennyt... toisaalta nyt on muutaman kertaa käynyt niin, että tuote ei ole sopinutkaan päälle :/ Siks se tarkkuus varmaan on tullut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mukava kuulla :) !
   Joo, itsellä myös pari kertaa käynyt niin että ei olekaan vaate ollut sopiva... Onneksi tosin oon saanut ne samantien myytyä eteenpäin. Mutta aina se arvelluttaa, etenkin kalliimpien vaatteiden suhteen että uskaltaako ostaa, jos meneekin rahat hukkaan :/ Mutta joskus riskit kannattaa ;) Tuo kuvissa näkyvä toppikin oli mittojen perusteella mulle useamman sentin verran pieni, mutta mahtuihan se päälle :P

   Poista
 2. Sie oot kyllä tosi hyvä kirjottamaan, tuli useempaan otteeseen hymyiltyä tätä lukiessa! :) Miuta kans ärsyttää aina välillä, kun jää miettimään jonkin tuotteen ostoa, niin lähes aina joku kerkee ostaa ensin tai sit viedä viimesen kappaleen. Muutamat kengät on jääny mieleen, kun oon niitä jääny harkittemaan, mut jospa sattuis joskus eteen, vaikka sit kirppiksellä. :D Nuiden muutamien kenkien jälkeen en oo enää viittiny kauheen pitkään harkita enää, jos ei sovikkaan, niin yleensä saa myytyä eteenpäin... Ainakaan ei jää ittee harmittamaan se, ettei kyseistä juttua ehtinyt saada. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia kovasti :) On aidosti ilo kuulla jos kirjoitustyylini miellyttää, ja se kannustaa bloggailemaan lisää. Tosin sekin on vähän päivästä kiinni, miten sanainen arkku aukeaa, väkisin on turha yrittää :)

   Sekin on totta, että onneksi vaatteet/kengät saa yleensä myytyä hyvin eteenpäin, kirppiskamat siis :) Nettikaupoilla onneksi on palautusoikeus, niiden tuotteiden hankintaa en kyllä yleensä harkitse vaan lätkin tilauksia menemään mennen tullen :D

   Poista

Sana on vapaa, kerro minulle ajatus tai kaksi :)