Sivut

keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Uusia lempiriepuliineja

Aktivoiduin tänään enne yövuoroa ja räpsin vihdoinkin muutamat photot viime aikaisista arkisemmista ostoksista. Selvennän sen verran, että tapanani ei ole eikä tule olemaan jokaisen ostoksen kuvaaminen, koska esim musta toppi on musta toppi vaikka sen mistä kulmasta kuvaisi. Samoin meikit ja muut hilavitkuttimet. MUTTA, on muutama vaate mistä olen sen verran pähkinöinä että ne päätyy nyt kuviksi tänne:


Ylemmässä kuvassa helletoppien ehdoton number uno, ei nimittäin ole tuo selkäpuoli kovinkaan hiostava :)
Etupuoli sentään on ihan perusmustaa peittävää puuvillaa, että ei tässä sentään ihan irstaiksi olla alettu!
Alemmassa kuvassa näemme goottikirpparilta löytämäni Lip Servicen caprit. Oi caprit caprit miten pitkään noita olenkaan himoinnut ja kuolannut! Lahkeissa olevat remelit muuten varmistavat hyvin sen, että kanssaolijat tietävät missä olen, kun kilisen kävellessäni. Kilisevät lahkeet sain varsin huokeaan hintaan, ja housut ovat juuri passelit kaikkeen kesämenoon, lähikaupasta elokuvateatteriin ja baariin. Rakkautta rakkautta vain <3 ...


Ennen kuin siirrytään ostoslistalla eteenpäin, niin saanen huomauttaa että olin tosiaan suuntaamassa töihin, ja töihin punainen huulipuna ja tummat silmämeikit ovat liikaa, joten kävin suihkun kautta hakemassa alemmissa kuvissa esiintyvän naturellimman lookin. Ihan en sentään viitsinyt (vielä) tänne naturelli-naamaa laittaa, joten jotta pysytään totuudessa, niin kerrottakoon että naamasta löytyy jostain tuolta väsyneiden silmäluomien kupeesta ripsiväriä.En ole koskaan pitänyt ralliruuduista, mutta tämä paita oli niin katalogikuvassa niin hellyyttävän näköinen että se oli pakko tilata. Ukko aina vitsailee minusta ja tästä paidasta että puuttuu enää heinä suunpielestä, niin olisin valmis maatilan emännäksi. Ihan vain sen takia laitoin nuo letitkin. "Mä maalaistyttö oon... Ja panen suihketta kainaloon..."


Tsädäm! Prillitkin pääsivät kuvaan! Käytän laseja hyvin paljon arkena kun en jaksa piilareiden kanssa sohlata, mutta kuvissa mulla harvoin näkee laseja ihan vain siitä syystä että aina niistä valo heijastuu ikävästi ja myös jollain tapaa ne vievät liikaa huomiota. Mutta koska kyseessä on arkiriepupäivitys, niin rillitkin saivat kunnian osallistua :) Rillit eivät nyt kuitenkaan olleet se kuvan tarkoitus, vaan kuvassa näkyvä paita. Siinä on kuvioita ja pitkät hihat ja huppu, eli varsin toimiva arkipaita.
(Tässä vaiheessa aikaa töihinlähtöön oli sellaiset 2min, joten sorruin jokateini-niksiin ja otin kuvan peilin kautta. höhö... Takana näkyvät pussukat eivät sitten kuulu sisustukseemme, vaan pusseissa on vaatteitani jotka luojan kiitos suuntaavat torstaina kirppikselle)
Olin sen verran lahopää etten tajunnut ottaa kuvaa paidan takapuolesta, joten EMP:n katalogikuva tarjoaa pelastuksen:Ostokset loppuivat siihen. Ajattelin kuitenkin vielä kiusata teitä esittelemällä tuunatut kesähousuni. Kesähousuprojekti oli yllättävän pitkä, kerron teille tarinan:

 

Kyseessä on vuuuuuosia vanhat housut. Jossain vaiheessa housut jäivät pieniksi ja hautautuivat kaapin perälle. Joskus viime vuonna ne sitten sieltä löysin, hyvä uutinen se että ne mahtuivat taas päälle, mutta huono uutinen se että housujen huumorilahje-malli ei enää napannut yhtään. Housut ovat kuitenkin sen verran hyvin istuvat ja olivat aikoinaan yhdet lempparifarkkuni, että päätin sitten modata ne uuteen uskoon.
Housut olivat siis alkujaan tuollaiset perussiniset farkut. Leikkasin lahkeet pois ja heitin housut pesukoneeseen mustan väriaineen kanssa. Tämä tapahtui joskus maaliskuussa... Pesukone päätti sanoa sopimuksensa irti, aloitti kyllä pesuohjelman mutta ei sitten poistanut vettä. Minä poistin, manuaalisesti (vittu, jouduin netistä etsimään pesukoneen käyttöohjeen ja etsimään jotain ööööööö poistoventtiiliä ja nukkasihtiä tai mikälie olikaan) kaiken sen mustan veden. Seuraavaksi hinkkasin sitä mustaa vettä lattiasta. Hyvin muuten imeytyy kaakeliin musta vaateväri :)
Projekti siis meni hetkeksi jäihin kunnes uusi pesukone saapui taloon. Sitten meni taas tovi että muistin ostaa mustaa vaateväriä kaupasta... Ja kun sain valmiiksi leikatut farkut värjättyä, piti odotella että saan anopilta ompelukoneen lainaan. Surauttelin lahjeisiin mustaa pehmeää tylliä ja aloin virittelemään tähden muotoisia niittejä lahkeisiin. Tämä tapahtui muistaakseni joskus toukokuun alussa... Jonnekin tuli kiire, niittien laitto jäi kesken. Seuraavan kerran kun olisi ollut aikaa jatkaa projektia -ja kun oli helle ja olisin halunnut laittaa housut töihin päälle- ei sitten niittejä löytynyt mistään. Syytin ukkoa, koska se oli siivonnut viimeksi. Niitit löytyivät viimein tuossa kolmisen viikkoa sitten niinkin yllättävästä paikasta kuin ompelulaatikosta. Eipä tullut mieleenkään että olisin kerrankin laittanut tavaran sen oikealle paikalle :) Niittejä olin ehtinyt etsiä mm. astiakaapeista, vessan kaapeista, kenkäkaapista ja kaikista yleisistä roinalaatikoista...

 Mutta housut ovat valmiit, se on tärkeintä :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sana on vapaa, kerro minulle ajatus tai kaksi :)