Sivut

sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Täs mä nyt taas oon!

Helei! Päätin rikkoa hiljaisuuden pikaisella päivityksellä.
Elämässä sattuu ja tapahtuu, ja alkuvuosi on mennyt uuteen tilanteeseen sopeutuessa kun muutin yhteisestä kodista omaan pieneen kerrostalokaksioon. Koska tiedän että blogiani käy stalkkaamassa myös sellaiset puolitutut joiden ei välttämättä tarvitsisi sitä tehdä, niin ei erosta sen enempää kuin että sovussa ollaan, ei draamaa. Yli kymmenen vuoden suhteesta on edelleen ystävyys jäljellä, ja se merkitsee paljon.

Jätetään tosiaan se tunteellisempi ja syvällisempi puoli sivuun, mutta voinen silti höpinöidä merkityksettömistä asioista :)
Ensinäkin, kerrostalo. Täällä on naapureita :D ! Alaovella on välillä varsinainen kessurinki, siellä ne naapurit turinoivat jopa kahvikupit kourassa keskenään tupakka huulessa. Introvertti-Pillerinpyörittäjä luikkii nopeasti ohi.
Rauhaisan paritalo-asumisen jälkeen on myös hassua totutella kerrostalon ääniin. Mahtavan rauhallistahan täällä on, mutta etenkin yön hiljaisina tunteina kuulee kyllä varsinkin viikonloppuisin kun jengi esim raahautuu baarista kotiin. En tiedä onko kyseessä aina yksi ja sama yksilö jonka norjan puhuminen kuuluu etäisenä vaikerruksena residenssiini. Voisin jakaa muutamia kallisarvoisia juopottelu-vinkkejä jos tuon posliininhalaajan kohtaisin kasvotusten...

Siinä mielessä harmittaa että talvi oli noin vähänluminen; positiivisia seikkoja eron ja muuton suhteen on pääkopan vuoksi etsittävä, joten olisin ihan mieluusti monen vuoden lumitöiden jälkeen vähän naurahdellut täällä boxissani että eipähän tarvitse sitäkään nyt tehdä :P ... Kesällä saatan kyllä vähän itkeä että en pääse heti herättyäni bikinit päällä pihalle, ellen sitten tuohon parkkipaikalle tee jotain yhden naisen biitsiä... Aurinkotuoli, minijääkaappi ja kaiuttimet... tulisikohan siitä sanomista pahasti?!

Positiivista on myös se että asun jumalauta ihan keskustassa! Nautin kyllä syrjässä asumisestakin, mutta on tässä puolensa, kun asemalle kävelee viiteen minuuttiin korot jalassa ;)

Muuton ja totuttelun lisäksi alkuvuoteen toki mahtuu paljon muutakin, on ollunna keikkoja, ystäviä ja mukavia iltoja, toki myös mukavia päiviä :) . Ensimmäistä kertaa näin Dream Theaterin viime viikolla, Stam1nan tämän vuoden keikkakunto tuli myös katsastettua ja ja ja jokunen hetki sitten myös Kotiteollisuutta päädyin katsomaan budjettiryypätessä. Se on sitä kun juodaan edullisesti. Kotiteollisuus oli edullinen... Köh.
Mutta en suinkaan ole viettänyt alkuvuotta pelkästään keikoilla juopotellessa, kätköily pitää edelleen pintansa lempipuuhanani, etenkin nyt on tullut tarpeeseen tarpoa hämärissä metsissä, joskin myös välillä kaupungissa :) Olympialais-kiekkokin vei elämästäni pari viikkoa niin että hurahti, ja hetkellisen masentelun jälkeen se pronssi tuntuu oikein lämpöiseltä voitolta, MM-kisoja odotellessa...

Välillä olen ollut viittä vaille kirjoittamassa mielipiteitä ajankohtaisista asioista tai muuten vaan niskavilloja nostattavista yleismaailmallisista ärsytyksistä, mutta ehtiihän noita, nyt kun epäolennaiset kuulumiset on päivitetty ;) Tosin olen välillä miettinyt että olisikohan pienen pienen blogini tarina päättymässä, mutta jätetään tämä nyt ainakin vielä tänne roikkumaan.

Joutavien kännykkä-kuvien myötä mukavaa alkavaa viikkoa itse kullekin :)

 Junaradan alla kätköilemässä ;)


 Satunnainen etko-kuva


 Niin, siis huomaatte varmaan että en ole näiden kuukausien aikana oppinut olemaan rennosti silloin kun kaveri on kameran takana :P Mutta muistaakseni olen tässä Kotiteollisuutta lähdössä katsomaan.


Karvapalleroillakin juoksutilat pieneni muuton myötä, joten lahjoin kisuja asianmukaisella raapimapuulla. Menestys sinänsä, että edes toinen kateista tykkää kiivetä ylös nukkumaan, toinen mulkoilee edelleen pahasti ja pitää minua ilmeisesti idioottina kun luulin että saattaisi vanha herrakin innostua. Ei innostunut ei...

4 kommenttia:

 1. Mukavaa kuulla kuulumisiasikin taasen pitkästä aikaa!!:) Blogissani on sinulle haaste:
  http://werewolf-88.blogspot.fi/2014/03/haastavaakin-haastavampi-haaste.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan pitkästä aikaa :P Ja kiitos, yritän paneutua haasteeseen!

   Poista
 2. Kiva oli lukea kuulumisia pitkästä aikaa! :) Mie oonkin ehtinyt jo miettiä, että miten siulla mahtaa mennä, kun on niin pitkä aika kulunut edellisestä päivityksestä. Tai aikahan on aika suhteellinen käsite, mut tuntuu pitkältä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No juu, onhan tää mun bloggaus-tahti aika hidas :D

   Poista

Sana on vapaa, kerro minulle ajatus tai kaksi :)